Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 120 g Wilde zalmfilet
- Max. 300 g Pompoen grof gesneden
- Max. 150 g Andijvie
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Citroensap
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op de bakplaat.
- Verspreid de pompoenstukjes over de bakplaat, besprenkel ze met de olie en rooster ze zo'n 45 minuten.
- Wikkel de zalmfilet in bakpapier en laat de in bakpapier verpakte zalm gedurende de laatste 15 minuten mee garen in de oven.
- Doe de gegrilde pompoenstukjes in een keukenmachine en maal ze tot een gladde puree.
- Voeg de andijvie toe samen met wat peper en zout, roer dit door de warme puree en laat de andijvie slinken.
- Besprenkel de gegaarde zalmfilet met citroensap en snijd deze vervolgens in blokjes.
- Schep de blokjes door de pompoen-andijvie stamppot en serveer.
Deel dit Recept
Add comment