Recept Afdrukken
Pompoen-andijvie stamppot met zalm
Pompoen-andijvie stamppot met zalm
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Pompoen-andijvie stamppot met zalm
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op de bakplaat.
  2. Verspreid de pompoenstukjes over de bakplaat, besprenkel ze met de olie en rooster ze zo'n 45 minuten.
  3. Wikkel de zalmfilet in bakpapier en laat de in bakpapier verpakte zalm gedurende de laatste 15 minuten mee garen in de oven.
  4. Doe de gegrilde pompoenstukjes in een keukenmachine en maal ze tot een gladde puree.
  5. Voeg de andijvie toe samen met wat peper en zout, roer dit door de warme puree en laat de andijvie slinken.
  6. Besprenkel de gegaarde zalmfilet met citroensap en snijd deze vervolgens in blokjes.
  7. Schep de blokjes door de pompoen-andijvie stamppot en serveer.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!