Pasta met witlof en champignons
Maaltijd
Hoofdgerecht
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Max. 200
g
Koolraap tagliatelle
Max. 120
g
Magere varkenslappen
in dunne reepjes gesneden
Min. 300
g
Champignons
in partjes gesneden
Max. 10
g
Knoflook
geperst
Min. 1
handje
Oregano
Max. 2
stronkjes
Witlof
in reepjes gesneden
Max. 20
g
Kokosmelk (zonder additieven)
Max. 0.5
el
Kokos/olijfolie
koud geperst (extra vergine)
Instructies
Verhit de olie in een pan, voeg de knoflook, de champignons en de helft vd oregano toe en bak dit zo’n 4 minuten.
Voeg de witlof reepjes, de varkensvleesreepjes en de kokosmelk toe en bak dit tot de reepjes gaar zijn.
Voeg de tagliatelle toe en bak dit mee tot de slierten zacht zijn.
Schep de pasta op je bord, garneer met de resterende oregano en serveer!
Gerelateerd