Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Koolraap tagliatelle
- Max. 120 g Magere varkenslappen in dunne reepjes gesneden
- Min. 300 g Champignons in partjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 1 handje Oregano
- Max. 2 stronkjes Witlof in reepjes gesneden
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de knoflook, de champignons en de helft vd oregano toe en bak dit zo'n 4 minuten.
- Voeg de witlof reepjes, de varkensvleesreepjes en de kokosmelk toe en bak dit tot de reepjes gaar zijn.
- Voeg de tagliatelle toe en bak dit mee tot de slierten zacht zijn.
- Schep de pasta op je bord, garneer met de resterende oregano en serveer!
Deel dit Recept
Add comment