Recept Afdrukken
Pasta met witlof en champignons
Pasta met witlof en champignons
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Pasta met witlof en champignons
Instructies
  1. Verhit de olie in een pan, voeg de knoflook, de champignons en de helft vd oregano toe en bak dit zo'n 4 minuten.
  2. Voeg de witlof reepjes, de varkensvleesreepjes en de kokosmelk toe en bak dit tot de reepjes gaar zijn.
  3. Voeg de tagliatelle toe en bak dit mee tot de slierten zacht zijn.
  4. Schep de pasta op je bord, garneer met de resterende oregano en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!