Recept Afdrukken
Pasta met tuinbonen en venkel
Pasta met tuinbonen en venkel
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Pasta met tuinbonen en venkel
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook, kook de tuinbonen een aantal minuten en spoel ze vervolgens af onder koud water.
  2. Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers, de knoflook en Italiaanse kruiden toe en fruit dit.
  3. Voeg de venkelblokjes toe, doe een deksel op de pan en laat de venkel beetgaar stoven.
  4. Doe (in de tussentijd) de tomaatjes in een keukenmachine samen met de basilicum en een snuf peper en pureer dit tot een saus.
  5. Voeg de courgetti en beetgare tuinbonen toe aan de pan en verhit dit even mee, alvorens de saus toe te voegen en door de pasta te roeren.
  6. Schep de pasta op je bord, garneer met de zonnebloempitten en de kaasrasp en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!