Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Tuinbonen gedopt
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 200 g Cherrytomaatjes gehalveerd
- Max. 1 Venkelbol in blokjes gesneden
- Min. 1 handje Basilicum
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauwe zonnebloempitten
- Max. 200 g Courgetti
- Italiaanse tuinkruiden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Peper
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geraspt
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, kook de tuinbonen een aantal minuten en spoel ze vervolgens af onder koud water.
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers, de knoflook en Italiaanse kruiden toe en fruit dit.
- Voeg de venkelblokjes toe, doe een deksel op de pan en laat de venkel beetgaar stoven.
- Doe (in de tussentijd) de tomaatjes in een keukenmachine samen met de basilicum en een snuf peper en pureer dit tot een saus.
- Voeg de courgetti en beetgare tuinbonen toe aan de pan en verhit dit even mee, alvorens de saus toe te voegen en door de pasta te roeren.
- Schep de pasta op je bord, garneer met de zonnebloempitten en de kaasrasp en serveer!
Deel dit Recept
Add comment