Porties |
Ingrediënten
- Max. 2 Paprika's in stukjes gesneden
- Max. 2 Tomaten in stukjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 0.5 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 120 g Tilapia filet in stukjes gesneden
- Min. 1 handje Basilicum in reepjes gesneden
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan, voeg de paprika stukjes toe en bak deze zo'n 4 minuten.
- Voeg de tomaten stukjes en knoflook toe en bak deze 2 minuten mee.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water en de kokosmelk toe en breng dit aan de kook.
- Zet het vuur lager, voeg de tilapia stukjes toe en kook deze 5 minuten mee.
- Schep de soep in een kom of bord, bestrooi de soep met peper, garneer de soep met de basilicum reepjes en serveer!
Deel dit Recept
Add comment