Porties |
Ingrediënten
- Max. 2 Rode paprika's grof gesneden
- Max. 2 Tomaten gehalveerd
- Max. 10 g (Rode)ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst
- Een paar druppels Tabasco
- Een snufje Peper
- Max. 1 el Basilicum fijn gehakt
- Max. 55 g Mozzarella
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Leg bakpapier op een bakplaat en verdeel hier de paprikastukken, de gehalveerde tomaten, de uisnippers en de knoflook over.
- Besprenkel de groenten met de olie en dek ze af met aluminiumfolie.
- Schuif de bakplaat in de oven en bak de groenten zo'n 40 minuten.
- Haal de groenten na 40 minuten uit de oven en doe ze in een kom.
- Voeg de overige ingrediënten toe samen met een gewenste hoeveelheid water (of eigen getrokken bouillon) en pureer dit tot een gladde soep.
- Verhit de gepureerde soep desgewenst nog even, verdeel de mozzarella in plakjes over de bodem van een soepkom, giet de soep hier bovenop en garneer met basilicum.
Deel dit Recept
Add comment