Porties |
Ingrediënten
- Max. 2 Rode paprika's
- Max. 250 g Cherrytomaatjes gehalveerd
- Max. 1 el Basilicum fijn gesneden
- Max. 10 g (Rode)ui gesnipperd
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 0.5 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 50 g Olijven op waterbasis (zonder additieven) gehalveerd
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Oregano fijn gehakt
- Max. 55 g Mozarella fijn gesneden
- Max. 50 g Rucola
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Leg de paprika's op een bakplaat en rooster ze zo'n 35-40 minuten in de oven.
- Laat de paprika's afkoelen en verwijder vervolgens het zwart geblakerde velletje.
- Snijd de geroosterde paprika's in stukjes.
- Doe de geroosterde paprikastukjes in een schaal samen met de gehalveerde tomaatjes, de gehalveerde olijven, de basilicum, de rucola, de uisnippers, de azijn en de olie en meng dit goed.
- Bestrooi de salade met peper, zout en oregano, verdeel de mozzarella-stukjes over de salade en klaar ben je!
Deel dit Recept
Add comment