Porties |
Ingrediënten
- Max. 30 g Tonijn uit blik (op waterbasis)
- Max. 1.5 Ei
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Kruiden paprikapoeder en peper
- Max. 1 el Kappertjes (zonder additieven)
- Max. 2 Rode paprika's in blokjes gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een cakeblik met bakpapier.
- Laat de tonijn uitlekken, prak het fijn met een vork en meng het met de kruiden.
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg het kruidige tonijn mengsel, de paprika stukjes en de kappertjes toe, bak dit zo'n 4-5 minuten mee en zet het vuur vervolgens uit.
- Meng de eieren met de afgekoelde inhoud vd pan, schep dit mengsel in de cakevorm en druk het goed aan.
- Zet de cake zo'n 30-35 minuten in de oven (tot deze gaar en goudbruin is geworden) en serveer!
Deel dit Recept
Add comment