Porties |
Ingrediënten
- Max. 3 Paprika's grof gesneden
- Max. 120 g Kipfilet in blokjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 Rood pepertje fijn gehakt
- Max. 200 g Snoeptomaatjes gehalveerd
- Kruiden paprikapoeder, knoflookpoeder, marjolein, oregano, tijm, bieslook, karwijzaad, komijnzaad, koriander, kardemom, peper, kruidnagel, kaneel, nootmuskaat
- Max. 1 Laurierblad
- Max. 1 el Citroensap
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan en voeg de paprikastukjes, de gehalveerde snoeptomaatjes, het fijn gehakte pepertje en de kip blokjes toe.
- Bak dit zo'n 10 minuten.
- Voeg de kruiden toe samen met het laurierblad en een gewenste hoeveelheid water (of eigen getrokken botten bouillon).
- Breng de soep aan de kook en zet het vuur vervolgens lager.
- Laat de soep onder regelmatig roeren minimaal een half uur pruttelen met het deksel op de pan.
Deel dit Recept
Add comment