Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 120 g Mager rundergehakt
- Max. 1 Rode paprika fijn gesneden
- Max. 1 Groene paprika fijn gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 200 g Tomaten fijn gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Kruiden basilicum, oregano, peterselie en peper
- Max. 100 g Bloemkoolrijst
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan, voeg het gehakt toe en bak dit rul.
- Voeg de uisnippers, de gesneden tomaten en de knoflook toe en bak dit een aantal minuten mee.
- Voeg de tomatensaus toe samen met een gewenste hoeveelheid water (of eigen getrokken bouillon) en de kruiden en laat dit zo'n 30 minuten pruttelen.
- Voeg na een kwartiertje ook de bloemkoolrijst toe, kook deze mee tot ze wat zachter zijn geworden en klaar is de soep!
Deel dit Recept
Add comment