Porties |
Ingrediënten
- Max. 100 g Asperges fijn gesneden
- Max. 1 Rode paprika fijn gesneden
- Max . 10 g Knoflook geperst
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 2 Eieren
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 0.5 el Mosterd (zonder additieven)
- Max. 1 el Tijm fijn gehakt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een pan en bak hierin de aspergestukjes, paprikastukjes, knoflook en uit tot deze zacht zijn.
- Klop je eieren in de tussentijd los en vermeng dit met de kokosmelk, de mosterd, de tijm, het zout en de peper.
- Roer hier vervolgens ook de fijngesneden gebakken groenten door.
- Verdeel dit over je muffinvormpjes en zet deze zo'n 18 minuten (tot ze gaar zijn) in de voor verwarmde oven.
Deel dit Recept
Add comment