Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Citroenrasp
- Max. 3 stronkjes Witlof in reepjes gesneden
- Max. 120 g Wilde zalmfilet
- Kruiden gemberpoeder en peper
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en leg een vel bakpapier op je werkblad.
- Vorm een bergje van de witlofreepjes in het midden van het vel bakpapier en leg de zalmfilet hier bovenop.
- Meng de olie met het citroensap, de citroenrasp en de kruiden en verdeel dit over de zalm.
- Vouw het bakpapier dicht tot een pakketje en leg het pakketje zo'n 30 minuten in de oven (tot de inhoud gaar gestoomd is).
- Haal het pakketje uit de oven, leg hem op je bord, laat hem wat afkoelen, open hem voorzichtig (er kan flink heet stoom uitkomen) en serveer!
Deel dit Recept
Add comment