Recept Afdrukken
Papillote van zalm en witlof
Papillote van zalm en witlof
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Papillote van zalm en witlof
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en leg een vel bakpapier op je werkblad.
  2. Vorm een bergje van de witlofreepjes in het midden van het vel bakpapier en leg de zalmfilet hier bovenop.
  3. Meng de olie met het citroensap, de citroenrasp en de kruiden en verdeel dit over de zalm.
  4. Vouw het bakpapier dicht tot een pakketje en leg het pakketje zo'n 30 minuten in de oven (tot de inhoud gaar gestoomd is).
  5. Haal het pakketje uit de oven, leg hem op je bord, laat hem wat afkoelen, open hem voorzichtig (er kan flink heet stoom uitkomen) en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!