Recept Afdrukken
Papillote met kabeljauw, paprika en tomaat
Papillote met kabeljauw, paprika en tomaat
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Papillote met kabeljauw, paprika en tomaat
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers en paprikareepjes toe en roerbak dit een aantal minuten.
  3. Voeg de knoflook en het fijn gehakte pepertje toe en bak dit zo'n 2 minuten mee.
  4. Voeg de azijn toe en laat dit verdampen.
  5. Voeg de tomatenblokjes, de tomatensaus, de kruiden en de citroenrasp toe en laat dit zo'n 5 minuten pruttelen.
  6. Leg een vel bakpapier op je werkblad en leg de kabeljauwfilet in het midden.
  7. Kruid de vis met zout en peper en besprenkel met citroensap.
  8. Verdeel het groenten mengsel over de vis, vouw het bakpapier dicht tot een goed gesloten pakketje en leg dit pakketje zo'n 12-15 minuten in de oven (tot de inhoud gaar is).
  9. Leg het pakketje op je bord, open hem voorzichtig en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!