Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kabeljauwfilet
- Max. 200 g Tomaten in blokjes gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 2 Paprika's in reepjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 Rood pepertje fijn gehakt
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Citroenrasp van een biologische citroen
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Kruiden saffraan, peterselie, basilicum
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers en paprikareepjes toe en roerbak dit een aantal minuten.
- Voeg de knoflook en het fijn gehakte pepertje toe en bak dit zo'n 2 minuten mee.
- Voeg de azijn toe en laat dit verdampen.
- Voeg de tomatenblokjes, de tomatensaus, de kruiden en de citroenrasp toe en laat dit zo'n 5 minuten pruttelen.
- Leg een vel bakpapier op je werkblad en leg de kabeljauwfilet in het midden.
- Kruid de vis met zout en peper en besprenkel met citroensap.
- Verdeel het groenten mengsel over de vis, vouw het bakpapier dicht tot een goed gesloten pakketje en leg dit pakketje zo'n 12-15 minuten in de oven (tot de inhoud gaar is).
- Leg het pakketje op je bord, open hem voorzichtig en serveer!
Deel dit Recept
Add comment