Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kipfilet in dunne reepjes gesneden
- Max. 300 g Chinese kool in reepjes gesneden
- Max. 2 Lente-uitjes in ringetjes gesneden
- Dressing in grediënten max. 1 eetlepel koud geperste kokos/olijfolie, max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari), gemberpoeder, citroengras (gekneusd), max. 2 chilipepertjes (fijn gehakt), max. 1 eetlepel citroensap en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden, leg bakpapier op je werkblad en marineer de kipfilet reepjes minimaal 10 minuten in de helft vd dressing.
- Meng de Chinese kool reepjes met de lente-ui ringetjes en schep dit mengsel in het midden van het bakpapier.
- Leg de kipfilet reepjes op de groenten en besprenkel het geheel met de resterende dressing.
- Vouw het bakpapier stevig dicht omheen de inhoud, zodat het een afgesloten pakketje vormt en plaats dit pakketje zo'n 15 minuten in de oven, zodat de inhoud gaar kan stomen.
Deel dit Recept
Add comment