Papillote met broccoli en zalm
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
  • Max. 120g Wilde zalmfilet
  • Max. 200g Pompoenjulienne gesneden
  • Max. 1 Courgettein blokjes gesneden
  • Min. 200g Broccoliin roosjes gesneden
  • Dressing-ingrediĆ«ntenmax. 0.5 eetlepel koud geperste kokos/olijfolie, max. 50 g olijven op waterbasis (zonder additieven), max. 1 eetlepel (appel)azijn, tijm (fijn gehakt), oregano (fijn gehakt) en peper
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op je werkblad.
  2. Meng de gesneden groenten met elkaar en schep dit mengsel in het midden van het bakpapier.
  3. Leg de zalmfilet op de groenten en besprenkel het geheel met de dressing.
  4. Vouw het bakpapier stevig dicht omheen de inhoud, zodat het een afgesloten pakketje vormt en plaats dit pakketje zo’n 30 minuten in de oven, zodat de inhoud gaar kan stomen.