Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Dorade filet
- Kruiden tijm en munt (fijn gehakt)
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 Rode paprika in stukken gsneden
- Max. 1 Aubergine in stukken gesneden
- Max. 1 Courgette in stukken gesneden
- Max. 100 g Cherrytomaatjes
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Citroensap
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op je werkblad.
- Verhit de helft vd olie in een pan, voeg de uisnippers, de knoflook en ook de aubergine, de paprika en de courgette stukken toe, bestrooi dit mengsel met een snuf peper en stoof dit mengsel tot de groenten zacht worden.
- Meng de voor gegaarde groenten met de overige ingrediënten (m.u.v. de dorade) en schep dit mengsel in het midden van het vel bakpapier.
- Leg de dorade op het groenten mengsel, vouw het papier dicht, zodat een groenten-dorade pakketje ontstaat, leg dit pakketje 20 minuten in de oven en serveer!
Deel dit Recept
Add comment