Porties |
Ingrediënten
- Min. 0.5 Komkommer in plakjes geschaafd
- Max. 300 g Papaya in blokjes gesneden
- Max. 2 Chilipepertjes fijn gemalen
- Max. 1 el Citroenrasp van een biologische citroen
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 120 g Tonijnsteak
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verdeel de komkommerplakjes over je bord.
- Meng de papayablokjes met de fijn gemalen pepertjes, de citroenrasp en het citroensap en zet dit opzij, zodat alle smaken op elkaar in kunnen werken.
- Wrijf de tonijnsteak in met de olie en bestrooi deze met peper en zout.
- Verhit een grilpan en gril de tonijnsteak 2-3 minuten aan elke kant en laat deze dan zo'n 5 minuten rusten op je werkblad.
- Verdeel de gemarineerde papaya over de komkommerplakjes op je bord, schep de gegrilde tonijnsteak hier bovenop en serveer!
Deel dit Recept
Add comment