Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 300 g Papaya in dunne reepjes gesneden
- Max. 120 g Kipfilet
- Min. 100 g Komkommer in dunne plakjes geschaafd
- Min. 50 g Romeine sla grof gescheurd
- Dressing-ingrediënten gemberpoeder, max. 1 eetlepel (appel)azijn, max. 10 g rauw sesamzaad, ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en bak de kipfilet rondom bruin en gaar van binnen.
- Laat de gebakken kip afkoelen en snijd hem vervolgens in dunne reepjes.
- Meng de komkommerplakjes met de sla en verdeel dit over je bord.
- Meng de papayareepjes met de gebakken kipreepjes en verdeel dit over het komkommer-sla mengsel.
- Meng de dressing-ingrediënten, besprenkel de salade met de dressing en serveer!
Deel dit Recept
Add comment