Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Papaya in blokjes gesneden
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 1 el Peterselie grof gehakt
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Een snufje Peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg de peterselie en de garnalen toe en bak deze tot ze roze kleuren (zo'n 2 minuten).
- Voeg de sojasaus en de peper toe en roer door.
- Haal de pan van het vuur, laat de inhoud van de pan afkoelen, meng het vervolgens met de papayablokjes en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle smaken op elkaar in kunnen werken.
- Haal de salade vervolgens uit de koeling, schep hem op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment