Recept Afdrukken
Paksoi-zalm soep
Paksoi-zalm soep
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Paksoi-zalm soep
Instructies
  1. Breng een pan met water aan de kook en stoom de zalmfilet hierboven gaar.
  2. Verhit in de tussentijd de olie in een soeppan en fruit de knoflook.
  3. Voeg de paksoi, gemberpoeder en peper toe en roer dit door.
  4. Laat de paksoi in zo'n 2 minuten slinken.
  5. Voeg een gewenste hoeveelheid water (of eigen getrokken bouillon) en de sojasaus toe en roer ook dit door.
  6. Voeg de courgette-slierten toe en laat dit alles samen 3-5 minuten koken.
  7. Wanneer de slierten wat zachter zijn geworden voeg je de prei toe.
  8. Schenk de soep in een soepbord of kom en leg de gestoomde zalmfilet er bovenop.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!