Paksoi salade met mango en ei
Porties
1
Porties
1
Ingrediënten
  • Max. 2 Eieren
  • Kruidenmengselkorianderzaad, gemberpoeder, max. 10 g ui (gesnipperd), max. 10 g knoflook (geperst)
  • Max. 0.5el Olijfoliekoud geperst (extra vergine)
  • Min. 200g Paksoiin stukjes gesneden
  • Max. 200g Mangoin blokjes gesneden
  • Max. 10g Cashewnoten
  • Dressing-ingrediëntenkerriepoeder, max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel mosterd (zonder additieven), max. 1 eetlepel yoghurt, max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari)
Instructies
  1. Verhit de olie in een pan, klop de eieren los en roer het kruidenmengsel door de eieren.
  2. Giet dit eimengsel in de pan en bak dit tot de eieren zijn gestold.
  3. Schep het kruidig gebakken ei uit de pan, laat dit afkoelen en snijd het aan dunne reepjes.
  4. Meng de reepjes met de overige ingrediënten en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
  5. Haal de salade na een tijdje uit de koeling, verdeel hem over je bord en serveer!