Porties |
Ingrediënten
- Max. 2 Eieren
- Kruidenmengsel korianderzaad, gemberpoeder, max. 10 g ui (gesnipperd), max. 10 g knoflook (geperst)
- Max. 0.5 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 200 g Paksoi in stukjes gesneden
- Max. 200 g Mango in blokjes gesneden
- Max. 10 g Cashewnoten
- Dressing-ingrediënten kerriepoeder, max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel mosterd (zonder additieven), max. 1 eetlepel yoghurt, max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, klop de eieren los en roer het kruidenmengsel door de eieren.
- Giet dit eimengsel in de pan en bak dit tot de eieren zijn gestold.
- Schep het kruidig gebakken ei uit de pan, laat dit afkoelen en snijd het aan dunne reepjes.
- Meng de reepjes met de overige ingrediënten en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
- Haal de salade na een tijdje uit de koeling, verdeel hem over je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment