Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kipfilet gekookt en na afkoeling aan flarden gescheurd
- Max. 100 g Komkommer in blokjes gesneden
- Min. 200 g Paksoi in stukjes gesneden
- Min. 3 Radijsjes in dunne plakjes gesneden
- Min. 1 Bosuitje in dunne ringetjes gesneden
- Dressing-ingrediënten gemberpoeder, max. 20 g rauw sesamzaad, max. 0.5 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari), max. 1 eetlepel (appel)azijn, max. 1 rood pepertje (fijn gehakt), max. 10 g knoflook (geperst)
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng alle ingrediënten met elkaar en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
- Haal de salade na een tijdje uit de koeling, verdeel hem over je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment