Paksoi salade met garnalen
Maaltijd
Hoofdgerecht
,
Lunch
Porties
1
Porties
1
Ingrediënten
Max. 120
g
Garnalen
gepeld en gekookt
Min. 100
g
Komkommer
in kleine blokjes gesneden
Min. 200
g
Paksoi
in kleine stukjes gesneden
Max. 25
g
Avocado
in kleine blokjes gesneden
Max. 1
Bosuitje
in ringetjes gesneden
Dressing-ingrediënten
max. 0.5 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari), max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel mosterd (zonder additieven), max. 1 eetlepel yoghurt, peper
Instructies
Meng alle ingrediënten met elkaar en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
Haal de salade na een tijdje uit de koeling, verdeel hem over je bord en serveer!
Gerelateerd