Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Paksoi
- Max. 120 g Mager rundergehakt
- Min. 100 g Taugé
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Een snufje Gemberpoeder
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 Rood pepertje fijn gemalen
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Snijd het witte deel van de paksoi fijn, maar houd de bladeren heel.
- Breng een laagje water aan de kook, blancheer de paksoi bladeren 1-2 minuten, haal ze uit de pan en leg ze plat op je werkblad.
- Meng het gehakt met de helft vd sojasaus de tomatensaus en het fijn gemalen pepertje.
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook en wat gemberpoeder.
- Voeg het gehakt toe en bak dit rul.
- Voeg de gesneden paksoi en taugé toe en bak dit mee tot ze wat zachter (beetgaar) zijn geworden.
- Verdeel de inhoud van de pan over de platgeslagen paksoibladeren en rol deze (omheen de inhoud) op.
- Verdeel de rolletjes over de bodem van een ovenschaal, plaats deze 10-15 minuten in de oven, schep ze na verhitting op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment