Porties |
Ingrediënten
- Max. 2 Eieren
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
- Een snufje Peper
- Max. 1 Paprika in blokjes gesneden
- Min. 200 g Witte kool tot korrels geraspt of geschaafd
- Min. 200 g Paksoi grof gesneden
- Chilisaus ingredienten max. 2 chilipepertjes (fijn gemalen), max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari), max. 10 g knoflook (geperst), max. 10 g ui (gesnipperd) en (appel)azijn
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauwe cashewnoten
Ingrediënten
|
Instructies
- Klop de eieren los en meng ze met de peterselie en de peper.
- Verhit de olie in een pan, bak de eieren tot ze gestold zijn, schep de gebakken eieren uit de pan en zet dit apart.
- Doe de witte kool korrels in de pan en roerbak deze zo'n 6-8 minuten.
- Voeg op de helft de paksoi, de paprikastukjes en de chilisaus toe en roerbak dit de resterende 3-4 minuten mee.
- Schep de nasi op je bord, leg de gebakken eieren op de nasi, garneer met de cashewnoten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment