Porties |
Ingrediënten
- Max. 100 g Witte kool tot korrels gemalen of geraspt
- Max. 100 g Paksoi fijn gesneden
- Min. 1 handje Peterselie grof gehakt
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Mosterd zonder additieven
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 2 Eieren
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden, verhit de olie in een pan en fruit hierin de uisnippers samen met de knoflook.
- Bak de witte koolkorrels en de paksoistukjes even mee, laat het vocht verdampen en doe dit mengsel in een kom.
- Meng het gebakken groentenmengsel met de eieren, de mosterd, de peterselie en een snuf peper en zout.
- Verdeel dit mengsel over de bodem van een ovenvaste pan of schaal en plaats deze zo'n 20 minuten in de voor verwarmde oven.
- Controleer op gaarheid door een prikker in de frittata te steken; deze moet er schoon weer uit komen.
Deel dit Recept
Add comment