Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 50 g Prei in dunne reepjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Gemberpoeder
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Ongezoete, glutenvrije sojasaus (Tamari)
- Max. 1 Chilipepertje fijn gehakt
- Max. 1 el Citroensap
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan en fruit de knoflook samen met het fijn gehakte pepertje en de gemberpoeder.
- Voeg de prei en de paksoi toe en bak dit even mee.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water en de sojasaus toe, roer door en breng dit aan de kook.
- Zet het vuur lager en laat de soep 2-3 minuten pruttelen.
- Voeg de garnalen toe en laat deze 2-3 minuten mee pruttelen.
- Roer het citroensap door de soep en serveer!
Deel dit Recept
Add comment