Porties |
Ingrediënten
- Max. 2 Eieren zacht gekookt
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Yoghurt
- Max. 300 g Gemengde paddenstoelen grof gehakt
- Een snufje Peper
- Max. 1 el Mosterd (zonder additieven)
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Citroenrasp van een biologische citroen
- Min. 1 handje Waterkers
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in en pan, bak de paddenstoelen zo'n 8 minuten en laat ze vervolgens afkoelen.
- Meng de yoghurt met de mosterd, het citroensap en de citroenrasp en zet dit apart.
- Verdeel de waterkers over je bord en schep de afgekoelde paddenstoelen hier bovenop.
- Besprenkel de paddenstoelen met de dressing, verdeel de zacht gekookte eieren over de salade, bestrooi met peper en serveer!
Deel dit Recept
Add comment