Porties |
Ingrediënten
- Max. 50 g Prei in ringetjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Min. 300 g Paddenstoelen grof gehakt
- Een snufje Kerriepoeder
- Max. 1 el Mosterd (zonder additieven)
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geraspt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een (soep)pan.
- Fruit de uisnippers samen met de helft vd prei.
- Voeg de paddenstoelen en kerriepoeder toe en bak dit mee.
- Haal de helft vd paddenstoelen uit de pan en houd deze apart.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water toe en breng dit aan de kook.
- Zet het vuur lager, voeg de mosterd en de kaas toe en roer dit goed door tot de kaas gesmolten is.
- Pureer de soep tot deze glad is.
- Roer de achtergehouden paddenstoelen door de soep, giet de soep in een kom of bord en garneer met de achtergehouden preiringetjes.
Deel dit Recept
Add comment