Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Wilde zalmfilet
- Max. 300 g Pompoen in blokjes gesneden
- Max. 300 g Sperziebonen
- Max. 200 g Snoeptomaatjes
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Een snufje Kaneel
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Citroensap
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden en leg bakpapier op de bakplaat.
- Wrijf de zalm in met de Italiaanse kruiden en leg deze op de bakplaat.
- Verdeel de pompoenblokjes, sperziebonen en tomaatjes hier omheen en besprenkel het geheel met de olie.
- Bestrooi de pompoen met kaneel.
- Rooster de zalm en groenten in zo'n 25-30 minuten gaar.
- Schep de groenten op je bord en leg de zalm hier bij naast.
- Besprenkel het geheel met het citroensap en serveer!
Notities
Extra bloemkoolpuree hierbij serveren, kan en mag natuurlijk altijd!
Deel dit Recept
Add comment