Recept Afdrukken
Ovenschotel met zalm en venkel
Ovenschotel met zalm en venkel
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Ovenschotel met zalm en venkel
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Meng de venkelplakjes met de uisnippers, het anijszaad en de helft vd olie en breng dit mengsel op smaak met peper en zout.
  3. Verdeel dit over de bodem van een ovenschaal en zet de schaal zo'n 25 minuten in de oven.
  4. Doe in de tussentijd de peterselie samen met de andere helft vd olie, het citroensap en de kappertjes in een keukenmachine en pureer dit.
  5. Haal de ovenschaal uit de oven en leg de zalmfilet bovenop de geroosterde groenten.
  6. Smeer de peterselie-puree over de zalm en plaats de schaal vervolgens nog zo'n 10-12 minuten in de oven (tot de zalm gaar is).
Notities

Extra bloemkoolpuree hierbij serveren, kan en mag natuurlijk altijd!

Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!