Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Wilde zalm
- Min. 300 g Asperges houtige delen verwijderd en gehalveerd
- Max. 2 plakjes Citroen
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Peterselie fijn gehakt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Breng een laagje water aan de kook en stoom de asperges hierboven (in een stoommandje of vergiet) beetgaar.
- Verspreid de beetgare asperges over de bodem van een ovenschaal en leg de zalm hier tussenin.
- Leg de citroenplakjes hier bovenop, besprenkel met de olie en het citroensap en bestrooi met de peterselie.
- Plaats de ovenschaal zo'n 20-25 minuten in de oven en serveer!
Deel dit Recept
Add comment