Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Witvis filet
- Max. 1 Courgette grof gesneden
- Max. 1 Aubergine grof gesneden
- Max. 2 Tomaten in partjes gesneden
- Min. 1 handje Oregano fijn gehakt
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en verdeel de gesneden groenten over de bodem van een ovenschaal.
- Besprenkel de groenten met olie en bestrooi ze met peper, knoflook en oregano en zet de schotel vervolgens zo'n 40 minuten in de oven.
- Bestrooi de witvis met peper, leg deze (na 30 minuten) op de groenten en bak de vis nog zo'n 10 minuten mee met de groenten in de oven (tot deze gaar is).
Deel dit Recept
Add comment