Porties |
Ingrediënten
- Max. 3 stronkjes Witlof gehalveerd
- Max. 60 g Kipfilet in blokjes gesneden
- Max. 20 g Parmezaanse kaas geraspt
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 1 handje Italiaanse tuinkruiden
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en breng een laagje water aan de kook.
- Kook de gehalveerde witlofstronkjes in zo'n 5 minuten beetgaar.
- Kook vervolgens ook de kipblokjes (in zo'n 10 minuten) gaar.
- Verdeel de beetgare gehalveerde witlofstronkjes samen met de gare kipfilet blokjes over de bodem van een ovenschaal over de bodem van een ovenschaal.
- Doe de kokosmelk samen met de Italiaanse tuinkruiden en de peper in een keukenmachine en maal dit tot een kruidige puree en giet dit mengsel over de inhoud van de ovenschaal.
- Garneer het geheel met de kaasrasp en plaats de ovenschaal vervolgens zo'n 25 minuten in de oven (tot de kaas gesmolten is).
- Schep de inhoud van de ovenschaal op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment