Porties |
Ingrediënten
- Max. 2 stronkjes Witlof gehalveerd
- Min. 1 stronkje Broccoli in roosjes gesneden
- Max. 1 handje Cherrytomaatjes gehalveerd
- Max. 1 Bosuitje in ringetje gesneden
- Max. 70 g Rauwe wilde zalmfilet in dunne plakjes gesneden
- Max. 20 g Parmezaanse kaas geraspt
- Kruiden peper en nootmuskaat
- Max. 1 el Mosterd (zonder additieven)
- Max. 40 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Min. 1 el Basilicum fijn gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Breng een laagje water aan de kook en kook de gehalveerde witlofstronkjes in 3-5 minuten beetgaar.
- Kook vervolgens ook de broccoli roosjes in 3-5 minuten beetgaar.
- Omwikkel de gehalveerde witlof stronkjes met de dun gesneden zalmfilet, smeer de zalmfilet plakjes in met de mosterd en verdeel de omwikkelde stronkjes over de bodem van een ovenschaal.
- Verdeel de broccoliroosjes over de witlof, meng de kokosmelk met de mosterd, de basilicum en de kruiden en verdeel dit kruidige mengsel over de laag met broccoli roosjes.
- Verdeel de gehalveerde tomaatjes over de broccoli, bestrooi de inhoud van de ovenschaal met de kaasrasp en plaats de ovenschaal vervolgens zo'n 25 minuten in de oven (tot de kaas gesmolten is en de zalm gaar is).
- Schep de inhoud van de ovenschaal op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment