Recept Afdrukken
Ovenschotel met witlof, broccoli en zalm
Ovenschotel met witlof, broccoli en zalm
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Ovenschotel met witlof, broccoli en zalm
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Breng een laagje water aan de kook en kook de gehalveerde witlofstronkjes in 3-5 minuten beetgaar.
  3. Kook vervolgens ook de broccoli roosjes in 3-5 minuten beetgaar.
  4. Omwikkel de gehalveerde witlof stronkjes met de dun gesneden zalmfilet, smeer de zalmfilet plakjes in met de mosterd en verdeel de omwikkelde stronkjes over de bodem van een ovenschaal.
  5. Verdeel de broccoliroosjes over de witlof, meng de kokosmelk met de mosterd, de basilicum en de kruiden en verdeel dit kruidige mengsel over de laag met broccoli roosjes.
  6. Verdeel de gehalveerde tomaatjes over de broccoli, bestrooi de inhoud van de ovenschaal met de kaasrasp en plaats de ovenschaal vervolgens zo'n 25 minuten in de oven (tot de kaas gesmolten is en de zalm gaar is).
  7. Schep de inhoud van de ovenschaal op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!