Recept Afdrukken
Ovenschotel met venkel en oesterzwammen
Ovenschotel met venkel en oesterzwammen
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Ovenschotel met venkel en oesterzwammen
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en breng een laagje water aan de kook.
  2. Kook de bloemkoolroosjes samen met de venkelplakjes in zo'n 10 minuten beetgaar, giet de groenten af, voeg de kokosmelk en een snuf peper toe en stamp de groenten tot puree.
  3. Verhit de olie in een pan, voeg de gesneden oesterzwammen toe en bak deze tot ze zacht zijn geworden.
  4. Meng de gebakken oesterzwammen door de puree, schep de puree in een ovenschaal, verdeel dit over de bodem en strijk de laag met puree glad.
  5. Bestrooi de laag met puree met de kaas en zet de ovenschaal vervolgens zo'n 10-20 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is en de puree een mooi kleurtje heeft verkregen.
  6. Schep de inhoud van de ovenschaal op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!