Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 1 Venkelknol in plakjes gesneden
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
- Min. 200 g Oesterzwammen gesneden
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geraspt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en breng een laagje water aan de kook.
- Kook de bloemkoolroosjes samen met de venkelplakjes in zo'n 10 minuten beetgaar, giet de groenten af, voeg de kokosmelk en een snuf peper toe en stamp de groenten tot puree.
- Verhit de olie in een pan, voeg de gesneden oesterzwammen toe en bak deze tot ze zacht zijn geworden.
- Meng de gebakken oesterzwammen door de puree, schep de puree in een ovenschaal, verdeel dit over de bodem en strijk de laag met puree glad.
- Bestrooi de laag met puree met de kaas en zet de ovenschaal vervolgens zo'n 10-20 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is en de puree een mooi kleurtje heeft verkregen.
- Schep de inhoud van de ovenschaal op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment