Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Prei in ringetjes gesneden
- Max. 120 g Varkenshaas
- Min. 1 handje Peterselie grof gehakt
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 300 g Gemengde paddenstoelen grof gehakt
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Bestrooi de varkenshaas met peper en peterselie.
- Verhit de helft vd olie in een ovenvaste pan, schroei de varkenshaas rondom dicht en haal deze vervolgens uit de pan.
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Bak de paddenstoelen en de prei zo'n 5 minuten, voeg de azijn en wat water toe, leg de varkenshaas op de groenten en plaats de ovenvaste pan vervolgens in de oven.
- Rooster het gerecht zo'n 40 minuten in de oven.
- Leg de geroosterde varkenshaas op een snijplank, laat deze 10 minuten afkoelen en snijd deze vervolgens in stukjes.
- Roer de peterselie door de zacht geworden groenten, schep de groenten op je bord, verdeel de varkenshaas-stukjes hierover en serveer!
Deel dit Recept
Add comment