Porties |
Ingrediënten
- Max. 90 g Tonijn uit blik op waterbasis
- Max. 10 g Parmezaanse kaas geraspt
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Min. 100 g Bladspinazie
- Min. 1 Bosuitje in ringetjes gesneden
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 1 Chilipepertje fijn gehakt
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en breng een laagje water aan de kook.
- Kook de bloemkool in zo'n 20 minuten gaar en stamp dit vervolgens tot een puree.
- Verhit de olie in een pan en bak de spinazie samen met het pepertje tot de spinazie is geslonken.
- Knijp de spinazie uit en meng dit met de bloemkoolpuree, de tonijn, de bosui ringetjes en de peper en verdeel dit mengsel over een ovenschaal.
- Verdeel de Parmezaanse kaas over de inhoud van de ovenschaal, schuif de ovenschaal zo'n 15-20 minuten in de oven, schep de ovenschotel (de inhoud van de schaal) op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment