Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Pangasius filet
- Max. 1 Courgette in plakken gesneden
- Min. 1 handje Peterselie grof gehakt
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 200 g Sperziebonen
- Max. 200 g Cherrytomatjes
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verdeel de courgette plakken over de bodem van een ovenschaal, besprenkel ze met de helft vd olie, bestrooi ze met een snuf peper en zet de schaal zo'n 5 minuten in de oven.
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de boontjes toe, blancheer ze een aantal minuten en spoel ze af onder koud water.
- Snijd de pangasius filet in grove stukken en voeg deze samen met de sperziebonen en tomaatjes toe aan de courgette plakken in de ovenschaal.
- Besprenkel het geheel met de resterende olie, het citroensap en een snuf peper en zet de schaal nog zo'n 10 minuten in de oven.
- Schep de inhoud van de ovenschaal op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment