Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Rode kool in reepjes gesneden
- Max. 90 g Mager rundergehakt
- Max. 20 g Light feta verkruimeld
- Max. 200 g Pompoen in stukjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Kruiden peper, kerriepoeder en kaneel
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verspreid de pompoenstukjes over de bodem van een ovenschaal en plaats deze zo'n 30 minuten in een voor verwarmde oven op 180.
- Schep gedurende dit half uur wel regelmatig om.
- Verhit de olie in een pan en bak het gehakt rul.
- Voeg de uisnippers, de knoflook en de kruiden toe en roer door.
- Voeg de rode kool en een scheut water toe, doe een deksel op de pan en laat de kool zo'n 15 minuten stoven.
- Haal de pompoen uit de oven en meng dit met de inhoud van de pan en de feta.
- Plaats de ovenschotel nog zo'n 15 minuten in de oven (tot de feta is gesmolten) en serveer!
Deel dit Recept
Add comment