Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Spitskool in reepjes gesneden
- Max. 50 g Prei in ringetjes gesneden
- Min. 200 g Champignons in plakjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Kruiden peper en nootmuskaat
- Max. 1 el Mosterd (zonder additieven)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 300 g Pompoen grof gesneden
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geraspt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en verhit de olie in een pan.
- Voeg de champignon plakjes toe en bak deze tot ze beginnen te slinken.
- Voeg de prei ringetjes toe en bak deze zo'n 2 minuten mee.
- Voeg de spitskool reepjes toe en bak dit zo'n 5-10 minuten mee (tot ze beetgaar zijn).
- Voeg de kruiden en de mosterd toe, roer dit goed door en verdeel de inhoud van de pan vervolgens over de bodem van een ovenschaal.
- Breng een laagje water aan de kook en kook de pompoen gaar.
- Giet de pompoen af, voeg de kokosmelk toe en stamp dit tot een puree.
- Verdeel de puree over het spitskool-champignon mengsel in de ovenschaal, bestrooi de puree laag met de kaas en plaats de ovenschaal vervolgens in de oven tot de kaas gesmolten is en een mooie kleur heeft gekregen.
- Schep de ovenschotel op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment