Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Pompoen in parten gesneden
- Een snufje Kaneel
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 1 handje Koriander grof gehakt
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 10 g Rauwe pompoenpitten
- Max. 200 g Griekse yoghurt (0% vet)
- Min. 2 Chilipepertjes fijn gemalen
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Doe de pompoenparten in een kom en meng deze met de helft vd olie, wat kaneel, wat peper en wat zout.
- Verdeel de parten over een met bakpapier beklede bakplaat en plaats deze 35-40 minuten in de oven (tot ze gaar zijn en beginnen te kleuren).
- Haal de parten uit de oven en laat ze afkoelen.
- Doe de koriander, de knoflook, de andere helft vd olie en wat zout in een keukenmachine, pureer dit en zet dit opzij.
- Verdeel de afgekoelde pompoenparten over je bord, roer de gemalen chilipepertjes door de yoghurt, besprenkel dit over de pompoenparten en doe hetzelfde met de kruidenpuree.
- Garneer met de pompoenpitten en de koriander en serveer!
Deel dit Recept
Add comment