Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Citroenrasp van een biologische citroen
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Komijnzaad
- Max. 1 Rood pepertje fijn gehakt
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 2 Paprika's in reepjes gesneden
- Max. 50 g Olijven op waterbasis (zonder additieven)
- Max. 120 g Pangasiusfilet
- Max. 1 el Koriander grof gehakt
- Max. 1 el Peterselie grof gehakt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Meng de olie met de citroenrasp, het citroensap, een snuf zout, het komijnzaad en het fijn gehakte pepertje, haal de pangasius aan beide zeiden door dit mengsel en laat dit een tijdje marineren in de koeling.
- Leg de gemarineerde pangasius in een ovenschaal, verdeel de paprikareepjes en de olijven over de vis en besprenkel dit met de resterende marinade.
- Plaats de ovenschotel zo'n 25 minuten in de oven (tot de vis gaar is), bestrooi de schotel met koriander en peterselie, schep het gerecht op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment