Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Courgette in plakjes gesneden
- Min. 200 g Paksoi in stukjes gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Kerriepoeder
- Een snufje Peper
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 90 g Mager rundergehakt
- Max. 10 g Parmezaanse kaas geraspt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden, verhit de olie in een pan, fruit de uisnippers samen met de knoflook, voeg het gehakt en een snuf kerriepoeder en peper toe en bak dit rul.
- Voeg de paksoi toe en bak dit een aantal minuten mee tot de stukjes beetgaar zijn geworden.
- Verdeel de helft vd courgetteplakken over de bodem van een ovenschaal, verdeel de inhoud van de pan over de courgetteplakken, dek het paksoi-gehakt mengsel af met de resterende courgetteplakken, bestrooi de courgetteplakken met de kaas en zet de ovenschaal vervolgens zo'n 20 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten (maar nog niet al te donker is geworden).
- Schep de ovenschotel op je borden serveer!
Deel dit Recept
Add comment