Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Min. 200 g Paksoi in stukjes gesneden
- Min. 200 g Oesterzwammen in reepjes gesneden
- Min. 1 Rood pepertje in ringetjes gesneden
- Max. 1 Ei gekookt en in blokjes gesneden
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 0.5 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Een snuf Peper
- Max. 20 g Parmezaanse kaas geraspt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de bloemkool roosjes toe en kook deze in 15-20 minuten gaar.
- Giet de bloemkool roosjes af, de kokosmelk, de sojasaus en een snuf peper toe en stamp dit mengsel tot een grove puree.
- Verhit de olie in een pan, voeg de oesterzwam reepjes, de paksoi stukjes en de peper ringetjes toe en bak dit tot het vocht in de pan verdampt is (zo'n 3 minuten).
- Meng de gebakken groenten met de ei blokjes, verdeel dit mengsel over de bodem van een ovenschaal, verdeel de bloemkool puree over de paksoi-oesterzwam laag, bestrooi de puree met de kaas en zet de ovenschaal zo'n 20 minuten in de oven (tot de kaas smelt).
- Schep de ovenschotel op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment