Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Min. 200 g Paksoi in stukjes gesneden
- Min. 200 g Oesterzwammen in reepjes gesneden
- Min. 1 Rood pepertje in ringetjes gesneden
- Max. 1 Ei gekookt en in blokjes gesneden
- Max. 1 el Kokosmelk zonder additieven
- Max. 0.5 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Een snufje Peper
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geraspt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en kook de bloemkoolroosjes gaar in een laagje kokend water.
- Pureer de pompoen en meng dit met de kokosmelk, de sojasaus en een snuf peper.
- Verhit de olie in een pan en bak de oesterzwamreepjes samen met de paksoistukjes en de peperringetjes tot ze wat zachter zijn geworden en het vocht verdampt is (zo'n 3 minuten).
- Meng de inhoud van de pan met de eiblokjes, verdeel dit mengsel over de bodem van een ovenschaal, verdeel de bloemkoolpuree over de paksoi-oesterzwam laag, bestrooi de puree met de kaas en zet de ovenschaal zo'n 20 minuten in de oven (tot de kaas is gesmolten, maar nog niet al te donker is geworden).
- Schep de ovenschotel op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment