Recept Afdrukken
Ovenschotel met paksoi, bloemkool, oesterzwammen, ei en kaas
Ovenschotel met paksoi, bloemkool, oesterzwammen, ei en kaas
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Ovenschotel met paksoi, bloemkool, oesterzwammen, ei en kaas
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en kook de bloemkoolroosjes gaar in een laagje kokend water.
  2. Pureer de pompoen en meng dit met de kokosmelk, de sojasaus en een snuf peper.
  3. Verhit de olie in een pan en bak de oesterzwamreepjes samen met de paksoistukjes en de peperringetjes tot ze wat zachter zijn geworden en het vocht verdampt is (zo'n 3 minuten).
  4. Meng de inhoud van de pan met de eiblokjes, verdeel dit mengsel over de bodem van een ovenschaal, verdeel de bloemkoolpuree over de paksoi-oesterzwam laag, bestrooi de puree met de kaas en zet de ovenschaal zo'n 20 minuten in de oven (tot de kaas is gesmolten, maar nog niet al te donker is geworden).
  5. Schep de ovenschotel op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!