Recept Afdrukken
Ovenschotel met koolrabi en andijvie
Ovenschotel met koolrabi en andijvie
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Ovenschotel met koolrabi en andijvie
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en breng een laagje water met een snuf kruiden aan de kook.
  2. Kook de koolrabi in 15-20 minuten gaar, giet de gare koolrabi af, voeg de kokosmelk toe en stamp dit mengsel tot een puree.
  3. Verhit in de tussentijd de olie olie in een pan, voeg het gehakt toe en bak dit rul.
  4. Voeg de andijvie toe en bak dit mee tot de andijvie is geslonken en vocht verdampt is.
  5. Schep het andijvie-gehakt mengsel in een ovenschaal en dek dit af met de koolrabi puree.
  6. Bestrooi de puree met de kaas en plaats de ovenschaal in de oven tot de kaas is gesmolten en de puree een mooie kleur heeft verkregen.
  7. Schep de inhoud van de schaal op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!