Porties |
Ingrediënten
- Min. 1 knol Koolrabi in blokjes gesneden
- Min. 1 stronkje Broccoli in roosjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 100 g Bladspinzie
- Max. 50 g Harde geitenkaas (zonder additieven) geraspt
- Max. 10 g Rauwe amandelen
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Kruiden peper, nootmuskaat en paprikapoeder
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 g en breng een laagje water aan de kook.
- Kook de koolrabi blokjes samen met de broccoli roosjes in 10 minuten beetgaar.
- Verhit in de tussentijd de olie in een pan, voeg de uisnippers, de knoflook, de kruiden en de spinazie toe en bak dit tot de spinazie is geslonken.
- Meng de beetgare koolrabi blokjes en broccoliroosjes met het spinazie mengsel en verdeel dit mengsel over de bodem van een ovenschaal.
- Bestrooi de inhoud van de ovenschaal met de kaas, plaats de ovenschaal zo'n 20 minuten in de oven (tot de inhoud een mooi kleurtje heeft verkregen), schep de inhoud van de ovenschaal op je bord, garneer met de amandelen en serveer!
Deel dit Recept
Add comment