Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Kastanjechampignons in plakjes gesneden
- Min. 1 Bosuitje in ringetjes gesneden
- Max. 100 g Boerenkool grof gehakt
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 0.5 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
- Max. 120 g Kabeljauwfilet
- Max. 1 el Citroensap
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een pan, voeg de bosui ringetjes en de champignon plakjes toe en roerbak deze zo'n 2-3 minuten.
- Voeg de boerenkool, de kokosmelk en een snuf peper toe en laat de boerenkool al roerend slinken.
- Schep de inhoud van de pan in een ovenschaal, leg de kabeljauwfilet op de groenten, besprenkel het geheel met het citroensap en plaats de ovenschaal vervolgens zo'n 20 minuten in de oven (tot de vis gaar is).
- Schep de inhoud van de ovenschaal op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment